Régi konyhai ízek a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évekből, az ezredfordúlóról, és a mai különlegességek.

Retro konyha

Almás csirkecomb

2017. február 22. - Behemót

retro_konyha_sparhelt.jpg

Hozzávalók: személyenként 1-2 csirkecomb, 4 db alma, 1 dl fehérbor, 5 dkg vaj, só, törött bors, őrölt rozmaring, 1 evőkanál kristálycukor.

Elkészítés: A megmosott csirkecombokat sóval, borssal, rozmaringgal bedörzsölve vajon átsütjük és tűzálló tálba tesszük. Letakarjuk a vékonyra szeletelt almákkal. A visszamaradt pecsenyelevet a borral felforraljuk és leöntjük vele a csirkecombokat. Tetejére egy evőkanál kristálycukrot hintünk és forró sütőben 40 percig sütjük.

Burgonyapürével tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr8312283181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása